Людям з порушення зору Звичайна версія

ОГОЛОШЕННЯ ПРО БЕЗПОСЕРЕДНІЙ ПРОДАЖ АКТИВІВ АТ «ФОРТУНА-БАНК»

04.08.2017

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «ФОРТУНА-БАНК» (далі – Уповноважена особа ФГВФО), керуючись статтею 51 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» оголошує про безпосередній продаж юридичним та фізичним особам майна(основних засобів) АТ «ФОРТУНА-БАНК» (далі - Банк), оціночна вартість якого не перевищує 10 мінімальних заробітних плат, з 21.08.2017 року.

Майно, яке виставляється на безпосередній продаж  - основні засоби, загальною кількістю 1433 одиниць у т.ч.: комп’ютерна техніка,  офісна техніка, телефони, офісні меблі, касове обладнання, маршрутизатори, комутатори  та інші основні засоби.

Перелік майна наведено в Додатку № 1, який містить найменування, дату введення в експлуатацію та початкові ціни продажу майна.

Майно підлягає огляду потенційними покупцями з метою ознайомлення з його станом та комплектністю.

Потенційні покупці мають змогу ознайомитись з майном, виставленим на безпосередній продаж, в робочі дні з 21.08.2017 року з 10.00 до 16.00 годин:

- за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку на Площадках для безпосереднього продажу майна АТ «ФОРТУНА-БАНК» за адресою місцезнаходження майна,

       або

-  зателефонувавши відповідальній особі Банку за телефоном (044) 537-62-26, та призначивши зустріч для огляду майна за адресою його місцезнаходження.

Обслуговування потенційних покупців для огляду майна відбуватиметься за попереднім записом.

Для придбання майна, зазначеного в цьому оголошенні, потенційним покупцям необхідно  надати до Банку Заяву на придбання майна за встановленою формою Додатку № 2 , отримати від Банку рахунок-фактуру на оплату майна, оплатити вартість обраного майна згідно з рахунком.

Кошти перераховуються покупцем на накопичувальний рахунок АТ «ФОРТУНА-БАНК» 32071103501026(980) в Національному банку України, код банку (МФО) 300001, код ЄДРПОУ 26254732, із зазначенням в призначенні платежу «Сплата за  придбане майно згідно рахунку-фактури №____ від_______»

Після надходження коштів на накопичувальний рахунок ПУАТ «СМАРТБАНК»,  потенційний покупець отримує придбане майно за актом прийому-передачі.

Адреса:  м. Київ, вул. Боричів  Тік 35 В

Більш детальну інформацію Ви маєте можливість отримати, зателефонувавши за номером (044) 537-62-26 (тарифікація дзвінків з мобільного телефону згідно з тарифами Вашого оператора зв'язку).

Придбане майно вивозиться покупцем самостійно із Банку та поверненню не підлягає.